Vad du är duktig!!!! Super gott ser det ut! Man kan ju virka en liten sylt klick men en grädde klick i?! Jag tycker det såg gott ut i alla fall.. Tycker det är dax för dig att ta kontakt med ett bokförlag!!!! OK?!!
Men så påhittig du är! Denna var ju hur söt som helst. Tycker att grädden och sylten vart fint men om du vill ha en tanke till (skadar ju inte iallafall) så kanske du ska göra en liten klick av varje på varje "bit" av våfflan så som "man" brukar äta dem.
Det går ju också att ta "färska" bär till, jordgubbar, hallon tex, ( som du redan har virkade på din lista).Våfflan, är jättefin, och det andra också. kram//tina
Vad du är duktig!!!! Super gott ser det ut! Man kan ju virka en liten sylt klick men en grädde klick i?! Jag tycker det såg gott ut i alla fall.. Tycker det är dax för dig att ta kontakt med ett bokförlag!!!! OK?!!
SvaraRaderaMen så påhittig du är! Denna var ju hur söt som helst. Tycker att grädden och sylten vart fint men om du vill ha en tanke till (skadar ju inte iallafall) så kanske du ska göra en liten klick av varje på varje "bit" av våfflan så som "man" brukar äta dem.
SvaraRaderaVilken fin våffla, jag blir riktigt sugen på att grädda riktiga.
SvaraRaderaTack för din fina kommentar om mina svampar föresten.
Kram Eva
Tacktack :)Roligt at ni gillar min våffla
SvaraRaderaKram Catarina
Det går ju också att ta "färska" bär till, jordgubbar, hallon tex, ( som du redan har virkade på din lista).Våfflan, är jättefin, och det andra också.
SvaraRaderakram//tina
men gud va söt! du är så duktig :-)
SvaraRaderamums vad sugen jag blir.
SvaraRaderaJättefin
Bodil
Tack så mycket, roligt att ni gillar våfflan.
SvaraRaderaKram Catarina